Autel EVO 2 PRO Drona 6K

Autel EVO II PRO Drona 6K Standard Package

Pret:8.519 RONAutel EVO II Pro Standard Package


Calitate superioara a imaginii in conditii de iluminare redusa sau limitata.

Suportand rezolutii video de pana la 6K, cu o gama dinamica mai mare, Autel EVO II Pro foloseste cea mai recenta generatie de senzori CMOS supersensibili marca Sony. Acest lucru permite realizarea de fotografii impresionante chiar si in lumina slaba.


Pro vine cu un senzor de 1 inch cu rezolutie 6k. Capturati detalii uimitoare care nu au fost posibile anterior cu o drona de aceasta dimensiune. Deschiderea reglabila, HDR si controalele intuitive ale camerei fac din aceasta drona alegerea perfecta pentru orice fotograf aerian sau pilot de mapare.Adaptabilitate si versatilitate pentru orice mediu de iluminare.

Setarile avansate ale camerei Autel EVO II Pro includ o gama de diafragme reglabile, de la f2.8 la f11 si un ISO maxim de 12.800. Fotograful poate produce imagini de o precizie si claritate exceptionala.


Flexibilitate in post-productie

10 biti permit dronei Autel EVO II Pro sa inregistreze pana la 1 miliard de culori. EVO II Pro pastreaza detalii bogate, permitand o flexibilitate mai mare in post-productie.


4K HDR

EVO II accepta inregistrarea 4K HDR pentru a spori contrastul si culoarea.Capturati lumea de noapte cu Autel EVO II Pro

Functia Hyper-light este conceputa pentru fotografiere in conditii de lumina slaba.


Autel EVO II Pro ofera Hyperlapse in 6K

Va puteti bucura de momentele preferate in orice clipa, fara post procesare. Imaginile pot fi exportate imediat dupa inregistrare, iar formatul JPEG/RAW sunt, de asemenea, acceptate.


Evitarea obstacolelor la 360°

Echipat cu 19 grupe de senzori, inclusive 12 senzori vizuali, camera principala, ultrasunete, IMU-uri si alti senzori permit construirea hartilor tridimensionale si planificare de traseu in timp real.


12 senzori de viziune computerizati controlati de un procesor dual core si sistemul automat AI creeaza protectie omnidirectionala. Drona poate detecta pericolele potentiale pana la 30 m distanta si poate controla cu exactitate viteza sa, pentru a evita o coliziune, sau puteti dezactiva aceasta functie si folosi functiile radar pentru a oferi pilotului mai multe informatii despre mediu.

Folosind aceiasi 12 senzori de viziune care va mentin drona in siguranta, EVO II poate naviga in sine in toate directiile, evitand obstacolele. Aveti posibilitatea de a controla drona cum doriti, oferindu-va in acelasi timp optiunea de a activa filmarea la atingerea unui buton.

 Dynamic Track 2.0

EVO II poate percepe locatia si viteza tintelor simultan. Le poate prezice traiectoria cu precizie si le poate urmari continuu in timp ce identifica pana la 64 de obiecte in acelasi timp. 

Autel EVO II PRO 6K Rugged Bundle

Pret: 9.419 RON


Citeste mai mult despre Drona Autel EVO II PRO 6K

Accesori pentru drone Autel

Magazin: DronShop.ro

Facebook: Autel Romania |

Autel Romania